Blogg

NYBLOGG!!

add mejjjj  > her

Ukm

Heii! Nu har jeg akkuratt hatt overnatting av min bææææste, altså kjæresten min. Vi hadde kjøpt popcorn, godteri og alt men vi spiste ikke noe av det vi kjøpte, men vi har i allefall koset oss masse med film og i går var vi på ukm så det ble ikke noe blogging på mejjj. har du sett på ukm før ? 
 

K0selig

Hei!! I dag har jeg hatt en helt fantastisk dag, jeg har vært på skolen og etter skolen dro jeg og møtte Lars, og Andreas. Syykt koselig, og gleder meg sinnsykt til og se på ukm med lars i morgen og, dra ut og spise. Et bilde av en fugel i spania, sykt kul.
skal i morgen ?

Ny header!

Hei!! Nå har jeg akkuratt levert innleveringen, og sitter og skriver presentasjonen til skolen i morgen. yooohoooo gleeder meg sinnsykt, noot. Forresten jeg har vært i sinnsykt dålig humør denne uka av en eller annen grunn. Å har blogget sinnsykt lite denne uken, forresten jeg har fått ordnet meg ny header.likte dere headeren ?<3

flyvertinne

Hei! I dag har jeg egentlig bare holdt på med innleveringen, og presentasjonen min som meg skal ha på torsdag og fredag. Men jeg har også ringt og ordnet meg jobb til arbeidsuka, som flyvertinne faktisk, virker som en ufattelig kul jobb. Såå gleeeder meg allerede sinnsykt mye.


ahahha ikke mobb gartinene og puta xD

120212 / m familien

Hei! jeg har desverre ikke hatt tid til og blogge, pga jeg har skrevet en oppgave til skolen. Med familien på boowling og på ressturang.


søstramii

kompisen og stefaren min


aileen og ingrid (søsken)

stefaren min og mamma

nammmmmm

110212

Hei! i dag har jeg egentlig ikke gjort noe. Jeg har bare slappet av, og prøver bare og nyyyte helgen. Så nå nettop har jeg sett på tv med familien og spist taco, og i morgen blir det boowling. Men en ting har jeg gjort i dag. Jeg har vært og kjøpt meg nye støvler som jeg kan vise dere i morgen. Dette innlegge skulle egentlig blitt publisert får 43 min siden men jeg har akkuratt sett film med familien så jeg kunne ikke være så usosial og sette meg på rommet og blogge.


tjillehelg.

Hei! Endelig er det helg og jeg begynner og blogge igjen, nå har jeg hatt blogg pause siden jeg dro til spania og nå tenkte jeg det var tid for og begynne igjen. I dag har vi hatt samfunnsfags prøve som gikk til ... sykt dålig start på helgen. Skal prøve og skaffe meg nytt design og header men ja kan ta litt tid.


hahaah 5 min på og ordne sæ e grejt..

hits >